Bo-rent

Bo-rent Reviews

  • Ik had de reviews weliswaar gelezen over BO Rent Middelburg (op deze en andere sites), maar ik dacht dat het wel zou meevallen. Helaas, zijn de negatieve reviews waar. Ook wij werden buitengewoon onbeschoft behandeld, op het agressieve af.
    Iedere vraag was er eentje te veel. Ik huur regelmatig auto's en busjes, zowel in Nederland als in het buitenland, maar zo onbeschoft als de medewerkers van BO Rent in Middelburg te werk gaan, heb ik nog nergens meegemaakt.
    Je vraagt je af wanneer het management van BO Rent eens gaat ingrijpen of tenminste deze mensen op een cursus "klantvriendelijkheid" stuurt.

    Voor ons eens maar nooit meer.

    Sterke punten
    Ze zijn goedkoop.

    Zwakke punten
    - Totaal niet klantvriendelijk op het lompe af.
    - Zelfs agressief.
    - Meeste reviews zijn negatief en het gaat hier niet meer op een "persoonlijke" mening.

    Door Rob op 13 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne
    tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul
    saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul
    pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul 5 plan cul
    sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul
    bussy saint georges jeune plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est
    qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul
    haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul
    orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Sterke punten
    plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul saint paul les dax plan cul pour ce soir
    site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue
    les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul
    plan cul balma plan cul 5 plan cul sainte rose plan cul
    porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul
    sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune plan cul comment gerer
    un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg
    plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille
    plan cul orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Zwakke punten
    plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul
    saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux
    plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul
    34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul
    5 plan cul sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur
    foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune
    plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et
    cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul orne
    plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Door Lane op 31 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat ik vooropstellen: het zijn geen oplichters. Niet echt.

    Maar zodra je hun regeltjes overtreedt, ben je de lul.

    Had een truck voor 1 dag en was 2 uur te laat met terugbrengen op een zaterdagavond. Moest ik een hele dag (dus twee keer zoveel) betalen.

    Hadden ook totaal geen zin om hierover in discussie te gaan. Hoefde ook niet, want ze hadden het geld het via mijn creditard ook al binnen.

    Vreselijke club. Staat vanaf nu onderaan de lijst, en zou ook uw laatste optie moeten zijn.

    Sterke punten
    De truck was niet kapot

    Zwakke punten
    - gereserveerde steekwagentjes waren er niet allemaal
    - heel erg op de regeltjes
    - geen zin in klantvriendelijkheid
    - helemaal niet zo goedkoop als ze lijken
    - afkopen eigen risico is heel erg duur!

    Door P.J.Schaafsm op 8 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een auto bij borent gehuurd voor 4 dagen en moest ik voor 5 dagen betalen, ik vroeg waarom helaas weet niemand. Ik heb een lange email naar klachten afdeling gestuurd dikke half uur mee bezig kreeg ik net antwoord wij nemen jouw klacht niet in behandeling een ook zonder reden.
    Jongens zijn oplichters.
    Beter bij Sixt in gronau

    Door Saad op 25 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag bij de borent in apeldoorn een bakwagen willen huren maar we werden zeer beidehand ontvangen. We vroegen of er nog een bakwagen beschikbaar was wat na verschillende beidehandte opmerking duidelijk werd dat dat niet zo was. We gevraagd of de grotere uitvoering nog wel vrij was, dit was het geval maar we moesten papieren overleggen met naam en adres gegeven er op wat opzich niet niet zo raar is maar de manier waarop. Er werden meteen voorbeelden genoemd als hoe weet ik dat je niet meteen naar polen rijd en hem bij de paus in de tuin zet oid. Ik sprak de man aan op ze beidehandte gedrag en we werden meteen de deur gewezen!

    Zeker geen aanrader!!

    Sterke punten
    Als ze zo door gaan zullen er genoeg wagens beschikbaar zijn

    Zwakke punten
    Omgang met klanten is waardeloos

    Door Dennis op 11 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De prijs specificatie klopt juridisch niet. Niet alle genoemde bedragen op de aanbieding worden inclusief btw vermeld. Pas bij afrekening wordt er ook nog eens btw berekend over transportkosten. Pas op. De borgsom kan oplopen van 500 tot 1500 euro. Dit bedrag wordt pas na 4 werkdagen teruggestort.

    Door w de geus op 6 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen vrijdag heb ik een snoeischaar gehuurd bij de vestiging Amersfoort. De volgende dag wilde ik 'm terugbrengen. De vestiging blijkt op zaterdag om 11.30 dicht te gaan. Aangezien er Pinksteren tussen zat kon ik het apparaat pas vandaag, dinsdag terugbrengen. Nu is er 3 keer een dagbedrag betaald. Ik vind dit onredelijk. Helemaal omdat het een snoeischaar is die, volgens de medewerker in de vestiging op vrijdag, nog maar één keer eerder is verhuurd dit jaar. Ik begrijp dat dit volgens de regels is, en dat ik dus kan fluiten naar mijn centen. Ondanks dat de openingstijden duidelijk in de winkel staan aangegeven had de medewerker mij erop kunnen wijzen dat men zaterdag vroeg dicht gaat. Wat niet heel vaak voorkomt tegenwoordig bij winkels. De medewerker vandaag toonde geen enkel begrip. Al met al een slechte winkelervaring. Doe niet moeilijk, en reken gewoon één dag, dan kom ik nog eens terug. Nu niet.

    Sterke punten
    Het apparaat op voorraad hebben.

    Zwakke punten
    De rest.

    Door Lex op 6 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als Belgisch bedrijf in Weert een bus gehuurd, ook ik herken de onvriendelijke behandeling aan de balie. Een maand na verhuur moeten bellen voor een factuur die ik wel onmiddellijk gemaild kreeg maar MET btw. Als Belgisch bedrijf aan de grens met Nederland doe ik bijna dagelijks zaken met Nederlandse bedrijven en weet dat het factuurbedrag dan altijd berekend wordt zonder BTW omdat het gaat om een "grenstransactie". Bo Rent gemaild hierover maar geen gehoor. Ik zal het met de factuur met BTW moeten doen maar waarschuw alle Belgische bedrijven voor hun facturatie-beleid: je betaalt de Nederlandse BTW en moet via een dure omweg de BTW in Nederland terugvragen, wat voor dit soort bedragen de kosten niet waard zijn. Niet bij Bo Rent huren dus.

    Zwakke punten
    onvriendelijk aan de balile
    slecht facturatie-beleid: laattijdig en niet correct.

    Door Adri op 28 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik was 20/30 minuten te laat met het inleveren van de bus, gelijk een hele dag extra kunnen betalen aan deze laaielichters. Als men te laat komt zet er dan een schappelijke boete op maar niet dit soort praktijken: voor een half uurtje ruim 100 euro. Kut bedrijf ga er zeker niks meer huren en raad de hele wereld aan dit bedrijf te vermijden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Hoge borg
    Te hoge boete voor te laat inleveren
    Geen klantvriendelijkheid
    Zie andere reviews

    Door Sven op 10 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestelbus bij Bo-rent gehuurd. De bus een half uur te laat teruggebracht. Bo-rent brengt direct een extra (volledige) dag huur, schade- en banden/ruit verzekering in rekening.
    Bo-rent heeft nog nooit van klantgericht gehoord. Dit ruikt naar oplichting!

    Sterke punten
    Huur nooit een auto bij Bo-rent!

    Door Francis op 16 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen zaterdag een auto gehuurd met laadklep.
    Halverwege de dag stopte de laadklep ermee, geprobeerd contact te leggen maar helaas waren ze de hele dag niet bereikbaar.
    Na de auto teruggebracht te hebben , werd ons de schuld in de schoenen geschoven.
    Het is een criminele organisatie !

    Sterke punten
    bo-rent is heel goed in het oplichten van mensen ,

    Door jos dekker op 8 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • My experience with Bo-rent (Delft) tells me to never go there again and even not thinking about renting a car from any other agency.
    I rented a car some days ago 50 euro per day but at the end it turn out to be 140 euro.
    I can explain how: basically it was for 24 hours but I return the car with 1 hour delay. This delay cost me the rent of one full day! when I went to ask about it, they said the maximum delay of 15 min is acceptable and is in the contract that you have signed! Actually they don't tell you in advance and you will sign a contract with zones of lines and very small letters in few seconds!

    Total cost for me was 140 euro:
    100 euro for two days, 20 euro for tax and 20 euro for something else maybe insurance.

    One more thing is that the staff are very UNFRIENDLY and RUDE!!!

    I strongly don't recommend Bo-rent to anybody!!!!!!!!!!!!!

    Door Ariobarzan op 19 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verhuiswagen gehuurd en schadevrij ingeleverd op zat.middag 4 juli om 14.30u (kantoor was al dicht om 12.30u). Foto's rondom wagen gemaakt voor de zekerheid. Sleutel in brievenbus en wagen netjes afgemeld en volgetankt!
    Blijkt dat Bo-rent zegt dat er schade op zit toen zij op maandagochtend op hun kantoor kwamen en hebben dat geld ZONDER BEWIJS ingehouden van de borg!!!!!
    Geen foto en niet eens een knappe specificatie van de rekening: SCHANDALIG!!!!
    Contact wordt door bo-rent vermeden en afgedaan als 'je bent aansprakelijk tot aan maandagochtend'. Geen veilige parkeerplek bij hun kantoor en geen camera's. Wij hebben een KRAAKHELDERE foto van de spiegel aan de bestuurderskant met datum en tijdstip van inleveren waarop te zien is dat wij hem SCHADEVRIJ hebben ingelverd.

    WEES GEWAARSCHUWD: OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!!!!

    Sterke punten
    Nihil

    Zwakke punten
    Eerste klas oplichters !!! Huur hier niet !

    Door Zilder op 29 juli 2015 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hopen dat bo rent niet failliet gaat als je borg hebt betaald. Anders ben je een heel maandsalaris kwijt! Belachelijke hoge borg!

    Sterke punten
    Veel keuze uit (verhuis)wagens / busjes

    Zwakke punten
    Idiote borgsom

    Door p jacobs op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toyota Hiace verhuiswagen verhuurt voor een korte weekend voor de verhuizing van mijn dochter vanuit Belgie. Afspraak al 10 dagen van tevoren gemaakt.
    Ik kom bij Bo-Rent om het wagen op te halen en het is al aan een andere verhuurt!
    Ik wordt ongeintereseerd behandeld en geen alternatief wordt aangeboden/gesuggereerd.
    Informerend bij een andere verhuurbedrijf hoor ik dat ik al de derde bijna klant van Bo-Rent ben vandaag waar hetzelfde gebeurt is.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar
    Afspraak = geen afspraak

    Door DF op 27 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een busje gehuurd en heb de huur inclusief borg gepind. Toen ik na een week de borg nog niet had, bleek deze naar een credit card te zijn gestort. Later beweerde ze dat het de kaart van de klant na mijn zou zijn geweest. Erg vaag maar uiteindelijk na bewijs van pinbetaling toch geld terug gekregen.

    Sterke punten
    Lage huurprijs

    Zwakke punten
    Let goed op met de borg!

    Door Jan op 19 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik snap niet waar iedereen die negatieve tijd vandaan haalt?
    Het zou misschien niet iedereen goed bevallen maar vaak merk ik dat met mijn eigen werk dat de klant niet goed luistert en achteraf loopt te klagen.

    Je hebt een contract waar de prijzen en regels opstaan en als je er niet mee eens bent moet je dat contract niet tekenen of om uitleg op dat punt vragen of het aangepast kan worden.

    Zelf heb ik een bus gehuurd bij borent Amsterdam en ben daar zeer goed behandeld.
    Telefonisch heb ik gereserveerd en vertelde me duidelijk dat ik 3 documenten mee moest nemen voor een auto.
    1. rijbewijs
    2. Paspoort
    3. Adres legitimatie NIET ouder dan 30 dagen voor niet ouder dan die dagen werkt met duidelijk uitgelegd.

    Het is misschien wel een beetje teveel gevraagd maar dat is hun beleid.

    zodoende ik haal de bus op en betaal de borg per pin. 400 euro.
    daarna werd en een schade ronde gelopen en was alles in orde.
    na het gebruik heb ik de bus weer ingeleverd zonder enige problemen
    geld werd ook inderdaad binnen 4 werkdagen terug gestort zoals ze mij vertelde.

    Mijn ervaring is goed bij bo-rent en kom zeker terug!

    Sterke punten
    Klantvriendelijk (nemen de tijd voor je).
    duidelijke uitleg.

    Zwakke punten
    Geen

    Door W. de Keizer op 6 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een stijger gehuurd voor een week. Kan belachelijk genoeg niet korter. Na 4 dagen heb ik hem op laten halen. Ik zou de borg op mijn rekening overgemaakt krijgen. Door een fout van hun kant kreeg ik het geld contant terug. Ik ben meteen naar de bank gegaan om het terug te storten op mijn rekening. Zit er 50 euro vals geld bij. Ik heb Bo-rent meteen op de hoogte gesteld. Meerdere keren bij ze geweest en meerdere keren kreeg ik te horen dat het geregeld zou worden. Toen ik definitief bericht kreeg van de bank dat het vals was en geen geld terug kreeg ben ik weer naar het filiaal in Purmerend gegaan. Toen sloeg hun vriendelijkheid om en krijg ik geen geld terug van ze. Naar lange tijd met de rayonleider in overleg kreeg ik 25 euro omdat het niet mijn schuld was. Bo-rent vergeet dat als hun hun werk goed hadden gedaan en zoals afgesproken de borg op mijn rekening hadden gestort, ik nu geen 25 euro tekort kom.
    Schandalig dat ze hun klanten op laten draaien voor hun fouten!!! En geen verantwoording nemen!
    Ze zijn mij als klant kwijt en ook zal ik niemand aanraden daar nog zaken te doen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Geven vals geld aan hun klanten. Laten hun klanten voor hun fouten opdraaien! Onvriendelijk. Ook mensen uit mijn omgeving die ik vertel van het Bo-rent gebeuren, spreken negatief over Bo-rent. Had ik dat maar vooraf geweten! Doe hier je voordeel mee, voor je beslist met wie je zaken gaat doen.

    Door Yvonne op 29 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verhuisbus gehuurd voor een dag.
    Slechte service, onvriendelijk personeel bij afgifte bus. Het personeelslid dat de toelichting deed had heel duidelijk geen zin in zijn werk of in het geven van uitleg.
    Verder adverteerd Bo rent haar prijzen (ook op de website) zonder BTW (hetgeen illegaal is). Let dus op bij het huren.
    De verhuisbus zelf was zeker niet van topkwaliteit, maar bracht spullen van A naar B.
    Terugstorten van Borg duurde 3 werkdagen.
    Er wordt geen factuur gestuurd achteraf. Daar moet je voor bellen (!). Absurd.

    Zwakke punten
    Borg zeer hoog (ter hoogte van eigen risico).
    Slechte en onvriendelijke bediening.
    verhuisbus was matige kwaliteit
    Let op: De prijzen waarmee ze adverteren zijn Excl BTW!
    Geen factuur.

    Door IV op 5 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een kar met aggregaat gehuurd voor een dag, in totaal kostte dat niet meer dan 60 euro. Werd mij verteld dat de borg hiervoor 750 euro was!
    Ik heb dit geld niet zo beschikbaar, kon het naar beneden praten tot 500.
    Alles weer ingeleverd, merk ik tot mijn schrik dat het geld pas na meer dan een week (!!) wordt teruggestort! Al die tijd pakken ze rente, en sta ik negatief. Zeer slechte service. Ik ga nooit meer naar Bo-Rent.

    Zwakke punten
    - Zeer hoge borg (veel hoger dan tankstations)
    - Lange terugbetaaltijd (> 1 week)
    - Geen "schrijfnummerplaat" bijgeleverd (boedelbak doet dit wel)
    - duurt lang om je gegevens in te vullen (15min, tegen 2 min. bij tankstation)

    Door JVK op 29 augustus 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bo-rent

Schrijf je eigen review



AanhangwagenVerhuurders.nl

Op AanhangwagenVerhuurders.nl lees je reviews over alle aanhangwagen verhuurders van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!!

Aanhangwagen Verhuurders