Boels.nl is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Boels Rental Video


Boels.nl Reviews

  Nooit meer naar Boels toe

  Ik heb daar slecht advies gekregen en moeten betalen voor waardeloos gereedschap.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Het personeel heeft weinig kennis van de spullen die Boels verhuurt.

  De slechte staat van het gereedschap.

  Personeel komt afspraken niet na

  Advies gevraagd mbt reinigen vouwgordijn en stoffen bank. Telefonisch adviseerden zij een tapijtreiniger. Daar aangekomen adviseerde ze toch een stoomreiniger. Hun advies opgevolgd. Onderweg naar de auto lopend twijfelde de medewerker toch over de keuze. Ik vroeg of dat we dan toch niet beter meteen de tapijtreiniger konden huren, nu waren we er nog. De medewerker twijfelde, maar gaf aan dat als het niet voldoende is ik kosteloos de tapijtreiniger kon omruilen. De dag erop wist een andere medewerker daar niks vanaf en wilde dit checken bij zijn collega. Dat begrijp ik. Uiteindelijk gaf de collega aan dit niet gezegd te hebben en zat ik met dubbele kosten. Boels bedankt! Top service..

  Baliemedewerkers Hilversum

  + veel apparatuur
  + goed onderhouden apparatuur

  - onplezierig geholpen worden door balimedewerkers is 1, maar als je zelf een fout constateerd dat er een fout in je factuur staat waar je 40 euro teveel betaald en vervolgens teruggaat wordt het met gezucht afgehandeld.. het afhalen van verhuurmachines hoeft geen feestje te worden, maar dit slaat ook alles!!

  Sterke punten
  Goede apparatuur
  Veel keuze uit apparatuur

  Zwakke punten
  Baliepersoneel die duidelijk genoeg heeft van dit werk

Bezoek Boels.nl

Schrijf een review