Reviews over Aanhangwagen Verhuurders


  Klantvriendelijkheid

  Review over J van Laar Trading

  Nou van de week geweest Weet niet door wie ik geholpen ben maar vriendelijkheid was ver te zoeken ,elke vraag was er 1 teveel Advies gewoon niet Denk dat deze man nog denk dat alleen mannen aanhangers kopen Had er graag een gekocht ,aanhangers zagen er goed uit Maar ben op die vent afgeknapt Heb hem ergens anders gehaald Je praat toch niet over 5 euro 2500 vind ik toch wel wat aandacht waard

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Een grote eikel Sorry meer kan ik er niet van maken

  Boevenstreken

  Review over Drive 2 Move

  Kentekenplaat besteld hier. 10 minuten gewacht op een klant voor mij die ook een plaat liet maken. Toen ik eindelijk aan de beurt was zei de eigenaar dat ik moest opschieten met bestellen, vervolgens mocht ik 35€ afrekenen, vond dat toch behoorlijk aan de prijs. Nadat ik in de auto was gestapt keek ik op hun site en zag dat ze hier 15€ voor rekenen. Teruggegaan en na een slap verhaal van de eigenaar 20€ terug gekregen. Vroeger veel zaken met ze gedaan, nooit meer. Ze naaien je waar je bij staan. Echte boefjes dus.

  Sterke punten
  Teveel geld vragen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk

  Top Service

  Review over Bo-rent

  Professioneel, bekwaam en klantgericht zijn ze op de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord. Ik ga daar vaker heen, want dit is de beste locatie om te huren, aanhangwagens, betonmolens, hoge drukspuiten, bestelbussen en auto's. Ook bij retour staat het team al klaar om je te helpen na een lange dag klussen. Gaat allemaal heel makkelijk en correct. Deze locatie is de nummer 1 in Amsterdam en waarschijnlijk heel NL, dit is uniek, maak je niet vaak mee.

  Sterke punten
  Klantgerichtheid. Kennis van zaken. Professioneel.

  Zwakke punten
  Geen, die zijn er nl. niet op deze locatie. Alles is picobello voor mekaar.

  Niet huren bij Bo-rent!!!!!!

  Review over Bo-rent

  We hebben een bestelbus gehuurd bij Bo-rent. Het begon al met de reservering, we konden via internet een bestelbus reserveren, hebben daarop afspraken gemaakt en de morgen erna kregen we een mail dat de reservering was geannuleerd omdat ze die bus niet ter beschikking hadden. We hadden hem wel gewoon kunnen reserveren. Ze hadden wel een groter model, die was uiteraard!!!! wel duurder. We hadden echter geen keuze omdat we alles geregeld hadden nav de resevering. De bestelbus die we meekregen was een botsauto, behoorlijke schade rondom. Overal staat dat de eerste 100km die je rijdt in het bedrag zit wat je betaald voor het huren van de bus, daarna 16 ct per km. We hebben een rit gemaakt van 225 km. We moesten de bus afgetankt!!! terug brengen en de tankbon overleggen. Dat hebben we gedaan! Je betaald dus je verbruikte brandstof voor de hele rit zelf bij het tankstation en als je de bus dan inlevert, rekent Bo-rent weer 16 ct per km voor de 125 km die gereden zijn bovenop de eerste 100 km. Valse voorlichting of oplichting hoe je het noemen moet weten we niet, maar wij voelen ons behoorlijk bedonderd. Nooit meer Bo-rent!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Van reservering tot afhandeling alles slecht.

  Supervriendelijke service met een Hoofdletter

  Review over J van Laar Trading

  Wij hebben bij de heer van Laar een aanhangwagen met huif (BW trailer) gekocht. Hij had er op dat moment nog 3 staan, die reeds waren besproken. Echter 1 van de mogelijke kopers kwam niet opdagen waardoor wij binnen een paar dagen konden vertrekken met een fantastische degelijke aanhangwagen. We kregen er ook nog een disselslot bij geleverd, zodat we de aankoop goed konden beveiligen. Een superdeal voor een mooie prijs.

  Sterke punten
  Snelle respons, vriendelijk en behulpzaam, zeer snelle levering compleet met COC certificaat

  Zwakke punten
  Geen

  Uiteindelijk tevreden

  Review over Boedelbak

  Ik had een behoorlijke vracht te voeren en koos voor een dubbelasser met een totale maximum massa van 1600 kg, type E. Omdat ergens verscholen op de site stond dat het laadvermogen kon varieren, toch maar even navraag gedaan bij Boedelbak. Snel kreeg ik antwoord dat het in orde was en dat ik 1140 kg mocht laden. De reservering was vlot geregeld via de website en even uitstellen bleek ook geen enkel probleem en er werd vlot bevestigd. Op de dag van verhuur zag ik bij het ophalen dat de voor mij gereserveerde aanhangwagen een maximum massa had van 1350 kg en dus nooit 1140 kg kon laden. Het laadvermogen was niet aangegeven, maar ik ben uitgegaan van een eigen gewicht van rond de 500 kg. Heel vervelend dus en een andere aanhangwagen was niet voorradig op het afhaalpunt. De beoogde enkele rit met de bestelde vracht werden dus twee ritten. Kost tijd en geld en is vooral heel vervelend als je denkt alles goed te hebben geregeld. Na het weekend contact gehad met Boedelbak en alles werd netjes opgelost: ik kreeg de huursom teruggestort en er werd beloofd dat een en ander wordt aangepast en verduidelijkt op de website, Volgende keer weer boedelbak? waarschijnlijk wel!

  Sterke punten
  reserveren en contact loopt snel en vlot.

  Zwakke punten
  Laadvermogens kunnen varieren en worden niet goed aangegeven; zou veranderd worden op de site.

  prima wagen goede service

  Review over Aanhangwagen Huren Helmond

  al vaker hier een aanhanger gehuurd. blijf ik ook doen. vaak staat de aanhanger al klaar als je gereserveerd hebt en anders helpen ze mee met aankoppelen en een lichtcheck uit te voeren. ook nog eens betaalbaar.

  Sterke punten
  makkelijk te boeken en makkelijk af te halen.

  slechte service pak en bak enschede

  Review over Paknbak.nl

  geef toe er het had gesneeuwd, maar op de vraag om een bezem om eea sneeuw vrij te maken. werd gereageerd, van het was hun probleem niet los het zelf maar op. Alles zat vast gevroren, verbogen enz. en verstopt achter een grote ril met ijs en sneeuw . het is dat ik er 1 nodig had maar nooit weer, rij liever 50 km om.

  Kentekenplaat direkt klaar

  Review over Drive 2 Move

  Snelle levering van kentekenplaat geen lange wachttijden.Top!

  Sterke punten
  Snelheid en prijs/ kwaliteit

  Zwakke punten
  Kleine zaak , maar de snelheid en vriendelijkheid maakt dat ruimschoots goed..

  Fantastische service en zeer vriendelijk!

  Review over Drive 2 Move

  Ik werd direct geholpen en kreeg een kosten loze upgrade. Dit is een zeer goed verhuur bedrijf met een ruime keus. Echt een aanrader !

  Sterke punten
  Service, ruime keus, vriendelijk, prijs.

  Kentekenplaat direkt klaar

  Review over Drive 2 Move

  Kenteken platen voor op mijn nieuwe auto klaar in 5 minuten inclusief montage.

  Sterke punten
  Snelle levering en goedkoop

  Zwakke punten
  Soms even wachten door drukte

  Goede snelle service

  Review over Drive 2 Move

  Topzaak geen bla bla snelle service goedkoop geen borg. Behulpzaam en meedenkend.

  Sterke punten
  Goedkoop, snelle service, vriendelijk, Geen borg , goed bereikbaar.

  Super service

  Review over Drive 2 Move

  Super snelle en goede service

  Huur aub nooit hier

  Review over Paknbak.nl

  Super slecht onderhouden aanhangwagens. Verlichting wat niet werkte, verrot hout en vol met rommel van de vorige verhuurder

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte comminucatie ( word gewoon niet terug gebeld )

  Kapotte band

  Review over Bo-rent

  Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat het wel om een oud exemplaar ging. Wel voor dezelfde prijs.... Na 90 kilometer rechts voor een lekke band. Gelukkig had ik voor 9 euro pechhulp afgesloten en binnen een uur was de band vervangen door de WW voor de reserveband. Bij inleveren van de auto (vestiging Maastricht) werd mij verteld dat ik 25 euro reparatiekosten voor de band moest betalen. Ik moest wel door een spijker ofzo gereden zijn, dus het was mijn schuld. Ik had ook 39,75 (!) het eigen risico afgekocht maar daar bleek reparatie van de band niet onder te vallen. Toen ik de bon niet wilde aftekenen, wilde ze me in eerste instantie de bon ook niet meegeven. Degene die mij te woord stond werd bijna onbeschoft. Dit was de 1e en tevens laatste keer dat ik bij Bo-Rent iets gehuurd heb. Klantvriendelijkheid is volledig vreemd voor ze!

  Zwakke punten
  Onbeschofte behandeling aan de balie

  Hier niets huren!

  Review over Drive 2 Move

  Een normale vraag die de eigenaar niet aanstaat en je wordt met de meest walgelijke taal volgescholden! Wat een idioten. U bent gewaarschuwd, het is tokkie-volk.

  Wel reservering maar geen aanhanger

  Review over Boedelbak

  Aanhanger bij Shell Heeswijk bevestigd via e-mail, maar deze was niet beschikbaar bij afhaal. Volgens kassa medewerker was deze al aan een andere persoon meegegeven die geen reservering had gemaakt! Na een half uur wachten door gestuurd naar andere locatie op 20min. afstand. Uiteindelijk zelf ander bedrijf in Woerden gevonden en stuk goedkoper.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reservering niet beschikbaar

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell

  Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3u te huur te zijn, moet kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. Heel bijzonder dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell

  Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3u te huur te zijn, moet ik kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell

  Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell

  Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell

  Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe. De groeten SHELL, ik zal nooit bij jullie een ‘paknbak’ huren. Dat is een ding wat nu zeker is. Een ster voor de moeite.

  Gereserveerd maar toch niet beschikbaar

  Review over Martinic Verhuur

  Aanhanger gereserveerd online. Bevesgiging gehad via de mail. Bleek dat de aanhanger met huif er niet meer was alleen de open. De open dus gereserveerd, netjes bevestiging gehad hiervan gehad en hij zou het gelijk noteren. Komen we daar staat er niks in de agenda en is er dus geen aanhanger. En het gekke is dat de klanten die voor ons stonden precies hetzelfde probleem hadden, ook gereserveerd en aanhanger was gewoon aan anderen weggegeven/verhuurd. wat een slechte communicatie daar. Noooit meer.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Je komt voor niks ook als je hebt gereserveerd en moet dus alsnog ergens anders een aanhanger huren. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer

  Slechte service

  Review over AanhangCars.nl

  Na het eea met William telefonisch besproken te hebben en ervan uit gaande dat hun de specialist zijn . Ons probleem uitgelegd en uiteindelijk besteld, nu kwamen de materialen aan. Maar klopt er niets van. Na veel mail contact, doen ze nu net of telefonisch gesprekken er niet toe doen. Maar alleen wat er per mail gestuurd wordt. Gemaakte afspraken stappen ze zo vanaf.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Aanhanger net zelf kopen

  Review over Praxis Aanhangwagen

  Toen ik de aanhanger huurde bij praxis Amersfoort werd mij verteld dat er geen net bij geleverd word. Maar geen zorgen, dat net kan je kopen voor 23,99 in de winkel. Belachelijk, dat hoort er toch bij als je een aanhanger huurt.

  Sterke punten
  Goede nette aanhanger

  Zwakke punten
  Geen net erbij geleverd!