Reviews over Aanhangwagen Verhuurders


  Uiteindelijk tevreden - Review over Boedelbak

  Ik had een behoorlijke vracht te voeren en koos voor een dubbelasser met een totale maximum massa van 1600 kg, type E. Omdat ergens verscholen op de site stond dat het laadvermogen kon varieren, toch maar even navraag gedaan bij Boedelbak. Snel kreeg ik antwoord dat het in orde was en dat ik 1140 kg mocht laden. De reservering was vlot geregeld via de website en even uitstellen bleek ook geen enkel probleem en er werd vlot bevestigd. Op de dag van verhuur zag ik bij het ophalen dat de voor mij gereserveerde aanhangwagen een maximum massa had van 1350 kg en dus nooit 1140 kg kon laden. Het laadvermogen was niet aangegeven, maar ik ben uitgegaan van een eigen gewicht van rond de 500 kg. Heel vervelend dus en een andere aanhangwagen was niet voorradig op het afhaalpunt. De beoogde enkele rit met de bestelde vracht werden dus twee ritten. Kost tijd en geld en is vooral heel vervelend als je denkt alles goed te hebben geregeld. Na het weekend contact gehad met Boedelbak en alles werd netjes opgelost: ik kreeg de huursom teruggestort en er werd beloofd dat een en ander wordt aangepast en verduidelijkt op de website, Volgende keer weer boedelbak? waarschijnlijk wel!

  Sterke punten
  reserveren en contact loopt snel en vlot.

  Zwakke punten
  Laadvermogens kunnen varieren en worden niet goed aangegeven; zou veranderd worden op de site.

  prima wagen goede service - Review over Aanhangwagen Huren Helmond

  al vaker hier een aanhanger gehuurd. blijf ik ook doen. vaak staat de aanhanger al klaar als je gereserveerd hebt en anders helpen ze mee met aankoppelen en een lichtcheck uit te voeren. ook nog eens betaalbaar.

  Sterke punten
  makkelijk te boeken en makkelijk af te halen.

  slechte service pak en bak enschede - Review over Paknbak.nl

  geef toe er het had gesneeuwd, maar op de vraag om een bezem om eea sneeuw vrij te maken. werd gereageerd, van het was hun probleem niet los het zelf maar op. Alles zat vast gevroren, verbogen enz. en verstopt achter een grote ril met ijs en sneeuw . het is dat ik er 1 nodig had maar nooit weer, rij liever 50 km om.

  Kentekenplaat direkt klaar - Review over Drive 2 Move

  Snelle levering van kentekenplaat geen lange wachttijden.Top!

  Sterke punten
  Snelheid en prijs/ kwaliteit

  Zwakke punten
  Kleine zaak , maar de snelheid en vriendelijkheid maakt dat ruimschoots goed..

  Fantastische service en zeer vriendelijk! - Review over Drive 2 Move

  Ik werd direct geholpen en kreeg een kosten loze upgrade. Dit is een zeer goed verhuur bedrijf met een ruime keus. Echt een aanrader !

  Sterke punten
  Service, ruime keus, vriendelijk, prijs.

  Kentekenplaat direkt klaar - Review over Drive 2 Move

  Kenteken platen voor op mijn nieuwe auto klaar in 5 minuten inclusief montage.

  Sterke punten
  Snelle levering en goedkoop

  Zwakke punten
  Soms even wachten door drukte

  Goede snelle service - Review over Drive 2 Move

  Topzaak geen bla bla snelle service goedkoop geen borg. Behulpzaam en meedenkend.

  Sterke punten
  Goedkoop, snelle service, vriendelijk, Geen borg , goed bereikbaar.

  Super service - Review over Drive 2 Move

  Super snelle en goede service

  Huur aub nooit hier - Review over Paknbak.nl

  Super slecht onderhouden aanhangwagens. Verlichting wat niet werkte, verrot hout en vol met rommel van de vorige verhuurder

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte comminucatie ( word gewoon niet terug gebeld )

  Kapotte band - Review over Bo-rent

  Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat het wel om een oud exemplaar ging. Wel voor dezelfde prijs.... Na 90 kilometer rechts voor een lekke band. Gelukkig had ik voor 9 euro pechhulp afgesloten en binnen een uur was de band vervangen door de WW voor de reserveband. Bij inleveren van de auto (vestiging Maastricht) werd mij verteld dat ik 25 euro reparatiekosten voor de band moest betalen. Ik moest wel door een spijker ofzo gereden zijn, dus het was mijn schuld. Ik had ook 39,75 (!) het eigen risico afgekocht maar daar bleek reparatie van de band niet onder te vallen. Toen ik de bon niet wilde aftekenen, wilde ze me in eerste instantie de bon ook niet meegeven. Degene die mij te woord stond werd bijna onbeschoft. Dit was de 1e en tevens laatste keer dat ik bij Bo-Rent iets gehuurd heb. Klantvriendelijkheid is volledig vreemd voor ze!

  Zwakke punten
  Onbeschofte behandeling aan de balie

  Hier niets huren! - Review over Drive 2 Move

  Een normale vraag die de eigenaar niet aanstaat en je wordt met de meest walgelijke taal volgescholden! Wat een idioten. U bent gewaarschuwd, het is tokkie-volk.

  Wel reservering maar geen aanhanger - Review over Boedelbak

  Aanhanger bij Shell Heeswijk bevestigd via e-mail, maar deze was niet beschikbaar bij afhaal. Volgens kassa medewerker was deze al aan een andere persoon meegegeven die geen reservering had gemaakt! Na een half uur wachten door gestuurd naar andere locatie op 20min. afstand. Uiteindelijk zelf ander bedrijf in Woerden gevonden en stuk goedkoper.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reservering niet beschikbaar

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell - Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3u te huur te zijn, moet kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. Heel bijzonder dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell - Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3u te huur te zijn, moet ik kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell - Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Sterke punten
  Zijn die er?

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell - Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe.

  Elders aanhanger gehuurd, niet via Shell - Review over Paknbak.nl

  Online een aanhanger gereserveerd. Keus genoeg. Is wel duurder, maar dicht in de buurt van waar ik hem nodig heb, dus vooruit dan maar. (37 ipv 20 euro, dus bijna de dubbele prijs) Blijkt op zaterdag niet voor 3 uur te huren te zijn, dan maar kiezen voor een hele dag = 44 euro; het wordt steeds iets duurder... Bevestiging zal per mail volgen. Uurtje later via een anoniem nummer ((!) word ik gebeld: blijkt dat er geen aanhanger zonder huif meer te huur is! Enige optie is uitwijken naar een aanhanger mét huif. Dat wil ik niet, die zit in de weg. En is wéér 5 euro duurder ook. Zou op 49 euro komen. Als ze dan een klein beetje begrip hadden gehad hadden ze deze in elk geval voor 44 euro kunnen aanbieden. (Los van het feit dat ik die met huif niet had gewild) Heel bijzonder en niet van deze tijd dat de aanhanger online wél gereserveerd kan worden, maar er ondertussen níet meer is. Meteen bij de concurrent gereserveerd: telefoontje met een vriendelijke dame van Tango: ik heb nu een aanhanger gereserveerd, met dezelfde specificaties, voor 3 uur, op zaterdag, voor 20 euro. Dat half uurtje extra rijden neem ik nu graag op de koop toe. De groeten SHELL, ik zal nooit bij jullie een ‘paknbak’ huren. Dat is een ding wat nu zeker is. Een ster voor de moeite.

  Gereserveerd maar toch niet beschikbaar - Review over Martinic Verhuur

  Aanhanger gereserveerd online. Bevesgiging gehad via de mail. Bleek dat de aanhanger met huif er niet meer was alleen de open. De open dus gereserveerd, netjes bevestiging gehad hiervan gehad en hij zou het gelijk noteren. Komen we daar staat er niks in de agenda en is er dus geen aanhanger. En het gekke is dat de klanten die voor ons stonden precies hetzelfde probleem hadden, ook gereserveerd en aanhanger was gewoon aan anderen weggegeven/verhuurd. wat een slechte communicatie daar. Noooit meer.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Je komt voor niks ook als je hebt gereserveerd en moet dus alsnog ergens anders een aanhanger huren. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer

  Slechte service - Review over AanhangCars.nl

  Na het eea met William telefonisch besproken te hebben en ervan uit gaande dat hun de specialist zijn . Ons probleem uitgelegd en uiteindelijk besteld, nu kwamen de materialen aan. Maar klopt er niets van. Na veel mail contact, doen ze nu net of telefonisch gesprekken er niet toe doen. Maar alleen wat er per mail gestuurd wordt. Gemaakte afspraken stappen ze zo vanaf.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Aanhanger net zelf kopen - Review over Praxis Aanhangwagen

  Toen ik de aanhanger huurde bij praxis Amersfoort werd mij verteld dat er geen net bij geleverd word. Maar geen zorgen, dat net kan je kopen voor 23,99 in de winkel. Belachelijk, dat hoort er toch bij als je een aanhanger huurt.

  Sterke punten
  Goede nette aanhanger

  Zwakke punten
  Geen net erbij geleverd!

  Trailer - Review over TrailerTrading

  Deze man maakt een prijsafspraak met je dat het oke is en je stuurt terug dat je de volgende dag komt hoor je daar dat i hem aan een ander verkocht heeft voor niets gereden helemaal . trailer stond er gewoon maar ik denk dat i van een ander paar tientjes meer kon beuren slechte zaak erg rommelig site ziet er gelikt uit maar tis niks

  Sterke punten
  site

  Zwakke punten
  afspraken niet duidelijk

  Nooit meer naar Boels toe - Review over Boels.nl

  Ik heb daar slecht advies gekregen en moeten betalen voor waardeloos gereedschap.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Het personeel heeft weinig kennis van de spullen die Boels verhuurt. De slechte staat van het gereedschap.

  Bo Rent Middelburg - Niet doen! - Review over Bo-rent

  Ik had de reviews weliswaar gelezen over BO Rent Middelburg (op deze en andere sites), maar ik dacht dat het wel zou meevallen. Helaas, zijn de negatieve reviews waar. Ook wij werden buitengewoon onbeschoft behandeld, op het agressieve af. Iedere vraag was er eentje te veel. Ik huur regelmatig auto's en busjes, zowel in Nederland als in het buitenland, maar zo onbeschoft als de medewerkers van BO Rent in Middelburg te werk gaan, heb ik nog nergens meegemaakt. Je vraagt je af wanneer het management van BO Rent eens gaat ingrijpen of tenminste deze mensen op een cursus "klantvriendelijkheid" stuurt. Voor ons eens maar nooit meer.

  Sterke punten
  Ze zijn goedkoop.

  Zwakke punten
  - Totaal niet klantvriendelijk op het lompe af. - Zelfs agressief. - Meeste reviews zijn negatief en het gaat hier niet meer op een "persoonlijke" mening.

  Te huur (duur) - Review over Karwei Aanhangwagenverhuur

  Aanhangwagen gehuurd zonder vooraf naar de prijs te vragen, had op de website gezien 12,50 per uur binnen 1 uur teruggebracht 31,- belachelijke prijs voor 1 uur.

  0382 3797794 - Review over Bo-rent

  plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul 5 plan cul sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

  Sterke punten
  plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul 5 plan cul sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

  Zwakke punten
  plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul 5 plan cul sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn