• Aanhanger gereserveerd online. Bevesgiging gehad via de mail. Bleek dat de aanhanger met huif er niet meer was alleen de open. De open dus gereserveerd, netjes bevestiging gehad hiervan gehad en hij zou het gelijk noteren. Komen we daar staat er niks in de agenda en is er dus geen aanhanger. En het gekke is dat de klanten die voor ons stonden precies hetzelfde probleem hadden, ook gereserveerd en aanhanger was gewoon aan anderen weggegeven/verhuurd. wat een slechte communicatie daar. Noooit meer.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Je komt voor niks ook als je hebt gereserveerd en moet dus alsnog ergens anders een aanhanger huren. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer

    Door Sabrina op 2 september 2019 Reageer

  • Na het eea met William telefonisch besproken te hebben en ervan uit gaande dat hun de specialist zijn . Ons probleem uitgelegd en uiteindelijk besteld, nu kwamen de materialen aan. Maar klopt er niets van. Na veel mail contact, doen ze nu net of telefonisch gesprekken er niet toe doen. Maar alleen wat er per mail gestuurd wordt.
    Gemaakte afspraken stappen ze zo vanaf.

    Zwakke punten
    Slechte communicatie

    Door De Waal op 21 augustus 2019 Reageer

  • Toen ik de aanhanger huurde bij praxis Amersfoort werd mij verteld dat er geen net bij geleverd word.
    Maar geen zorgen, dat net kan je kopen voor 23,99 in de winkel.
    Belachelijk, dat hoort er toch bij als je een aanhanger huurt.

    Sterke punten
    Goede nette aanhanger

    Zwakke punten
    Geen net erbij geleverd!

    Door Robert op 7 augustus 2019 Reageer

  • Deze man maakt een prijsafspraak met je dat het oke is en je stuurt terug dat je de volgende dag komt hoor je daar dat i hem aan een ander verkocht heeft voor niets gereden helemaal . trailer stond er gewoon maar ik denk dat i van een ander paar tientjes meer kon beuren slechte zaak erg rommelig site ziet er gelikt uit maar tis niks

    Sterke punten
    site

    Zwakke punten
    afspraken niet duidelijk

    Door Hans op 19 april 2019 Reageer

  • Ik heb daar slecht advies gekregen en moeten betalen voor waardeloos gereedschap.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel

    Zwakke punten
    Het personeel heeft weinig kennis van de spullen die Boels verhuurt.

    De slechte staat van het gereedschap.

    Door Wim knoop op 26 maart 2019 Reageer

  • Ik had de reviews weliswaar gelezen over BO Rent Middelburg (op deze en andere sites), maar ik dacht dat het wel zou meevallen. Helaas, zijn de negatieve reviews waar. Ook wij werden buitengewoon onbeschoft behandeld, op het agressieve af.
    Iedere vraag was er eentje te veel. Ik huur regelmatig auto's en busjes, zowel in Nederland als in het buitenland, maar zo onbeschoft als de medewerkers van BO Rent in Middelburg te werk gaan, heb ik nog nergens meegemaakt.
    Je vraagt je af wanneer het management van BO Rent eens gaat ingrijpen of tenminste deze mensen op een cursus "klantvriendelijkheid" stuurt.

    Voor ons eens maar nooit meer.

    Sterke punten
    Ze zijn goedkoop.

    Zwakke punten
    - Totaal niet klantvriendelijk op het lompe af.
    - Zelfs agressief.
    - Meeste reviews zijn negatief en het gaat hier niet meer op een "persoonlijke" mening.

    Door Rob op 13 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aanhangwagen gehuurd zonder vooraf naar de prijs te vragen, had op de website gezien €12,50 per uur binnen 1 uur teruggebracht €31,- belachelijke prijs voor 1 uur.

    Door Opdam op 13 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne
    tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul
    saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul
    pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul 5 plan cul
    sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul
    bussy saint georges jeune plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est
    qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul
    haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul
    orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Sterke punten
    plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul saint paul les dax plan cul pour ce soir
    site serieux plan cul plan cul skype plan cul joue
    les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul 34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul
    plan cul balma plan cul 5 plan cul sainte rose plan cul
    porno plan cul la roche sur foron numero de telephone pour plan cul plan cul
    sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune plan cul comment gerer
    un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg
    plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille
    plan cul orne plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Zwakke punten
    plan cul eaubonne plan cul besancon plan cul besancon plan cul oyonnax plan cul nogent sur marne tchat plan cul plan cul argentan plan cul vence plan cul
    saint paul les dax plan cul pour ce soir site serieux
    plan cul plan cul skype plan cul joue les tours plan cul pornic plan cul croix plan cul le vesinet plan cul
    34 plan cul 88 plan cul cenon recherche un plan cul plan cul balma plan cul
    5 plan cul sainte rose plan cul porno plan cul la roche sur
    foron numero de telephone pour plan cul plan cul sur tours plan cul wittelsheim plan cul bussy saint georges jeune
    plan cul comment gerer un plan cul plan cul en creuse qu est qu un plan cul plan cul a strasbourg plan cul niort plan cul lamentin plan cul sur strasbourg plan cul le havre plan cul haguenau plan cul caluire et
    cuire plan cul gratuit strasbourg plan cul la londe les maures plan cul wattignies plan cul mulhouse meilleurs site plan cul plan cul tournefeuille plan cul orne
    plan cul colombes plan cul charente plan cul porn

    Door Lane op 31 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Laat ik vooropstellen: het zijn geen oplichters. Niet echt.

    Maar zodra je hun regeltjes overtreedt, ben je de lul.

    Had een truck voor 1 dag en was 2 uur te laat met terugbrengen op een zaterdagavond. Moest ik een hele dag (dus twee keer zoveel) betalen.

    Hadden ook totaal geen zin om hierover in discussie te gaan. Hoefde ook niet, want ze hadden het geld het via mijn creditard ook al binnen.

    Vreselijke club. Staat vanaf nu onderaan de lijst, en zou ook uw laatste optie moeten zijn.

    Sterke punten
    De truck was niet kapot

    Zwakke punten
    - gereserveerde steekwagentjes waren er niet allemaal
    - heel erg op de regeltjes
    - geen zin in klantvriendelijkheid
    - helemaal niet zo goedkoop als ze lijken
    - afkopen eigen risico is heel erg duur!

    Door P.J.Schaafsm op 8 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Twee jaar terug een kiepaanhangwagen gekocht bij aanhangcars in kampen. Die jaren de kar met veel plezier goed gebruikt. Nu bleek er een constructie fout in de kar te zitten waardoor de kar onbruikbaar was. Probleem gemeld en binnen 2 weken hebben wij een splinter nieuwe kar ontvangen. Heren van aanhangcars dank voor de moeite die jullie gedaan hebben om alles te regelen met fabrikant.
    Aanhangcars wil ik dan ook aanbevelen aan iedereen die een een aanhanger nodig heeft. Onze volgende kieper word er weer een van dit bedrijf.
    Jaap Meuleman Alja Hoveniers

    Sterke punten
    Goede after sales
    Vriendelijk en behulpsaam personeel

    Door Jaap Meulema op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er stond standaard een aanhangwagen geparkeerd op de gehandicaptenparkeerplaats op hun terrein in Goes
    Nadat daar iets van gezegd was, hebben ze het bord weggehaald dat aangaf dat het een gehandicaptenparkeerplaats is.
    Zo voorkwamen ze een hoge bekeuring.
    Het is duidelijk, het parkeren van hun aanhangwagen heeft een hogere prioriteit dan het toegankelijk maken van hun terrein voor invaliden.
    Eigen materiaal gaat voor gehandicapten, jullie mogen trots zijn.

    Sterke punten
    Ze zijn slim,weten hoe ze een bekeuring kunnen voorkomen. Het is eigen terrein, dus ze mogen het blijkbaar.


    Zwakke punten
    Geld en gewin in belangrijker dan mensen.
    Ben je invalide en wil je parkeren, tja ...

    Door Hagenaars op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een auto bij borent gehuurd voor 4 dagen en moest ik voor 5 dagen betalen, ik vroeg waarom helaas weet niemand. Ik heb een lange email naar klachten afdeling gestuurd dikke half uur mee bezig kreeg ik net antwoord wij nemen jouw klacht niet in behandeling een ook zonder reden.
    Jongens zijn oplichters.
    Beter bij Sixt in gronau

    Door Saad op 25 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Advies gevraagd mbt reinigen vouwgordijn en stoffen bank. Telefonisch adviseerden zij een tapijtreiniger. Daar aangekomen adviseerde ze toch een stoomreiniger. Hun advies opgevolgd. Onderweg naar de auto lopend twijfelde de medewerker toch over de keuze. Ik vroeg of dat we dan toch niet beter meteen de tapijtreiniger konden huren, nu waren we er nog. De medewerker twijfelde, maar gaf aan dat als het niet voldoende is ik kosteloos de tapijtreiniger kon omruilen. De dag erop wist een andere medewerker daar niks vanaf en wilde dit checken bij zijn collega. Dat begrijp ik. Uiteindelijk gaf de collega aan dit niet gezegd te hebben en zat ik met dubbele kosten. Boels bedankt! Top service..

    Door Kuijpers op 14 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag bij de borent in apeldoorn een bakwagen willen huren maar we werden zeer beidehand ontvangen. We vroegen of er nog een bakwagen beschikbaar was wat na verschillende beidehandte opmerking duidelijk werd dat dat niet zo was. We gevraagd of de grotere uitvoering nog wel vrij was, dit was het geval maar we moesten papieren overleggen met naam en adres gegeven er op wat opzich niet niet zo raar is maar de manier waarop. Er werden meteen voorbeelden genoemd als hoe weet ik dat je niet meteen naar polen rijd en hem bij de paus in de tuin zet oid. Ik sprak de man aan op ze beidehandte gedrag en we werden meteen de deur gewezen!

    Zeker geen aanrader!!

    Sterke punten
    Als ze zo door gaan zullen er genoeg wagens beschikbaar zijn

    Zwakke punten
    Omgang met klanten is waardeloos

    Door Dennis op 11 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer regelmatig een gesloten aanhanger gehuurd. Prima prijs en service.

    Sterke punten
    Prijs, aanbod, service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Schuurmans op 6 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De prijs specificatie klopt juridisch niet. Niet alle genoemde bedragen op de aanbieding worden inclusief btw vermeld. Pas bij afrekening wordt er ook nog eens btw berekend over transportkosten. Pas op. De borgsom kan oplopen van 500 tot 1500 euro. Dit bedrag wordt pas na 4 werkdagen teruggestort.

    Door w de geus op 6 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen vrijdag heb ik een snoeischaar gehuurd bij de vestiging Amersfoort. De volgende dag wilde ik 'm terugbrengen. De vestiging blijkt op zaterdag om 11.30 dicht te gaan. Aangezien er Pinksteren tussen zat kon ik het apparaat pas vandaag, dinsdag terugbrengen. Nu is er 3 keer een dagbedrag betaald. Ik vind dit onredelijk. Helemaal omdat het een snoeischaar is die, volgens de medewerker in de vestiging op vrijdag, nog maar één keer eerder is verhuurd dit jaar. Ik begrijp dat dit volgens de regels is, en dat ik dus kan fluiten naar mijn centen. Ondanks dat de openingstijden duidelijk in de winkel staan aangegeven had de medewerker mij erop kunnen wijzen dat men zaterdag vroeg dicht gaat. Wat niet heel vaak voorkomt tegenwoordig bij winkels. De medewerker vandaag toonde geen enkel begrip. Al met al een slechte winkelervaring. Doe niet moeilijk, en reken gewoon één dag, dan kom ik nog eens terug. Nu niet.

    Sterke punten
    Het apparaat op voorraad hebben.

    Zwakke punten
    De rest.

    Door Lex op 6 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • + veel apparatuur
    + goed onderhouden apparatuur

    - onplezierig geholpen worden door balimedewerkers is 1, maar als je zelf een fout constateerd dat er een fout in je factuur staat waar je 40 euro teveel betaald en vervolgens teruggaat wordt het met gezucht afgehandeld.. het afhalen van verhuurmachines hoeft geen feestje te worden, maar dit slaat ook alles!!

    Sterke punten
    Goede apparatuur
    Veel keuze uit apparatuur

    Zwakke punten
    Baliepersoneel die duidelijk genoeg heeft van dit werk

    Door Bart op 16 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als Belgisch bedrijf in Weert een bus gehuurd, ook ik herken de onvriendelijke behandeling aan de balie. Een maand na verhuur moeten bellen voor een factuur die ik wel onmiddellijk gemaild kreeg maar MET btw. Als Belgisch bedrijf aan de grens met Nederland doe ik bijna dagelijks zaken met Nederlandse bedrijven en weet dat het factuurbedrag dan altijd berekend wordt zonder BTW omdat het gaat om een "grenstransactie". Bo Rent gemaild hierover maar geen gehoor. Ik zal het met de factuur met BTW moeten doen maar waarschuw alle Belgische bedrijven voor hun facturatie-beleid: je betaalt de Nederlandse BTW en moet via een dure omweg de BTW in Nederland terugvragen, wat voor dit soort bedragen de kosten niet waard zijn. Niet bij Bo Rent huren dus.

    Zwakke punten
    onvriendelijk aan de balile
    slecht facturatie-beleid: laattijdig en niet correct.

    Door Adri op 28 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enige tijd geleden een aanhanger gekocht bij trailertrading. Erg fijne service daar. Toen ik thuis kwam merkte ik dat het achterlicht niet goed werkte, even gebeld en kon direct nog even terugkomen (het was al na sluitingstijd) en ze hebben het direct opgelost voor me. Ik kan ze iedereen aanraden.

    Sterke punten
    kwaliteit
    service

    Zwakke punten
    geen

    Door Jaap op 23 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De paknbak aanhangwagens zijn een gevaar op de weg. Er is aan de aanhangwagens niet alleen slecht onderhoud maar helemaal geen onderhoud. Als leek zie je al dat de elektra niet goed is als de binnendraden over een lengte van 20 centimeter kan zien. Verder branden 9 van de 10x een aantal lampen niet en de stopcontacten missen standaard de deksel. Geen wonder dat er vochtproblemen ontstaan.
    Gisteren spande bij ons wel de kroon: je knippert rechts en de aanhanger knippert links en omgekeerd. De verlichting verder werkte alleen maar aan de rechterkant. De remverlichting hebben we gelijk maar niet meer geprobeerd, bij aansluiten van de aanhanger brandde er ook gelijk een waarschuwingslampje in het dashboard. Ook de standaard aanwezige aansluitsnoeren werken vaak niet.
    Met de aanhangwagens van paknbak loop je gevaar je elektronica in de auto te beschadigen.

    Gelukkig was op nog geen 5 minuten rijden een boedelbak aanhangwagen verhuur, kost een paar euro meer maar de aanhangwagens van boedelbak sluit je aan en rijd je mee weg.

    Sterke punten
    niet aanwezig

    Zwakke punten
    geen onderhoud

    Door karel op 11 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook ik was 20/30 minuten te laat met het inleveren van de bus, gelijk een hele dag extra kunnen betalen aan deze laaielichters. Als men te laat komt zet er dan een schappelijke boete op maar niet dit soort praktijken: voor een half uurtje ruim 100 euro. Kut bedrijf ga er zeker niks meer huren en raad de hele wereld aan dit bedrijf te vermijden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Hoge borg
    Te hoge boete voor te laat inleveren
    Geen klantvriendelijkheid
    Zie andere reviews

    Door Sven op 10 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelbus bij Bo-rent gehuurd. De bus een half uur te laat teruggebracht. Bo-rent brengt direct een extra (volledige) dag huur, schade- en banden/ruit verzekering in rekening.
    Bo-rent heeft nog nooit van klantgericht gehoord. Dit ruikt naar oplichting!

    Sterke punten
    Huur nooit een auto bij Bo-rent!

    Door Francis op 16 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen zaterdag een auto gehuurd met laadklep.
    Halverwege de dag stopte de laadklep ermee, geprobeerd contact te leggen maar helaas waren ze de hele dag niet bereikbaar.
    Na de auto teruggebracht te hebben , werd ons de schuld in de schoenen geschoven.
    Het is een criminele organisatie !

    Sterke punten
    bo-rent is heel goed in het oplichten van mensen ,

    Door jos dekker op 8 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • My experience with Bo-rent (Delft) tells me to never go there again and even not thinking about renting a car from any other agency.
    I rented a car some days ago 50 euro per day but at the end it turn out to be 140 euro.
    I can explain how: basically it was for 24 hours but I return the car with 1 hour delay. This delay cost me the rent of one full day! when I went to ask about it, they said the maximum delay of 15 min is acceptable and is in the contract that you have signed! Actually they don't tell you in advance and you will sign a contract with zones of lines and very small letters in few seconds!

    Total cost for me was 140 euro:
    100 euro for two days, 20 euro for tax and 20 euro for something else maybe insurance.

    One more thing is that the staff are very UNFRIENDLY and RUDE!!!

    I strongly don't recommend Bo-rent to anybody!!!!!!!!!!!!!

    Door Ariobarzan op 19 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


AanhangwagenVerhuurders.nl

Op AanhangwagenVerhuurders.nl lees je reviews over alle aanhangwagen verhuurders van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!!

Aanhangwagen Verhuurders