Boedelbak is al 25 jaar markt- leider in aanhangwagen verhuur. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze aanhangwagens vervoert u veilig en met gemak uw spullen. Het is nu nog makkelijker om bij Boedelbak te reserveren.

Boedelbak video


Boedelbak Reviews

  Uiteindelijk tevreden

  Ik had een behoorlijke vracht te voeren en koos voor een dubbelasser met een totale maximum massa van 1600 kg, type E. Omdat ergens verscholen op de site stond dat het laadvermogen kon varieren, toch maar even navraag gedaan bij Boedelbak. Snel kreeg ik antwoord dat het in orde was en dat ik 1140 kg mocht laden. De reservering was vlot geregeld via de website en even uitstellen bleek ook geen enkel probleem en er werd vlot bevestigd.
  Op de dag van verhuur zag ik bij het ophalen dat de voor mij gereserveerde aanhangwagen een maximum massa had van 1350 kg en dus nooit 1140 kg kon laden. Het laadvermogen was niet aangegeven, maar ik ben uitgegaan van een eigen gewicht van rond de 500 kg. Heel vervelend dus en een andere aanhangwagen was niet voorradig op het afhaalpunt. De beoogde enkele rit met de bestelde vracht werden dus twee ritten. Kost tijd en geld en is vooral heel vervelend als je denkt alles goed te hebben geregeld. Na het weekend contact gehad met Boedelbak en alles werd netjes opgelost: ik kreeg de huursom teruggestort en er werd beloofd dat een en ander wordt aangepast en verduidelijkt op de website, Volgende keer weer boedelbak? waarschijnlijk wel!

  Sterke punten
  reserveren en contact loopt snel en vlot.

  Zwakke punten
  Laadvermogens kunnen varieren en worden niet goed aangegeven; zou veranderd worden op de site.

  Wel reservering maar geen aanhanger

  Aanhanger bij Shell Heeswijk bevestigd via e-mail, maar deze was niet beschikbaar bij afhaal. Volgens kassa medewerker was deze al aan een andere persoon meegegeven die geen reservering had gemaakt!
  Na een half uur wachten door gestuurd naar andere locatie op 20min. afstand.
  Uiteindelijk zelf ander bedrijf in Woerden gevonden en stuk goedkoper.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reservering niet beschikbaar

  pech??

  ik reserveer keurig een boedelbak in Hilversum om op koningsdag een bed op te halen in Den Haag. Na een half uur proberen lukt het niet om het een richtingaanwijzer aan de gang te krijgen. Tig snoeren geprobeerd, heel aardig geholpen door de medewerker van de Esso.
  Niet gelukt maar het bed moest gehaald worden. Dan maar de tandem asser die gelukkig niet gereserveerd was.
  Moet ik 49 ipv 39 euro betalen. De medewerkers zowel bij het halen als bij het brengen gaven aan dat defecten regelmatig voorkomen maar konden niets aan de prijs doen. Ik moest bellen met Boedelbak. Gedaan maar helaas alleen de storingsdienst aan de telefoon. Kon niets doen. Belt u dinsdag v.a. 8.00 uur.
  Ik ben nieuwsgierig. Wordt vervolgd.
  Ton de Koning

  Sterke punten
  Prima te woord gestaan door Esso medwerkers.

  Zwakke punten
  spullen niet voor elkaar en stugge afhandeling klacht.

  Onduidelijke tarief-informatie Boedelbak

  Op de tarievenpagina van Boedelbak staan prijzen voor 3-uur.
  Onderaan de pagina, in het klein, staat dat dit tarief niet geldig is op zaterdag.
  Bij telefonische reservering zou dit gemeld moet worden, maar ook dit gebeurt niet.
  Ik heb Boedelbak gevraagd dit duidelijker aan te geven (door bijvoorbeeld een sterretje te plaatsen bij het tarief). Men ziet hier geen reden toe.
  Volgende keer toch maar 'Pak 'n Bak', bovendien een stuk goedkoper.

Bezoek Boedelbak

Schrijf een review