OPGELICHT !!! Huur niet bij Bo-rent!!

OPGELICHT !!! Huur niet bij Bo-rent!!

Verhuiswagen gehuurd en schadevrij ingeleverd op zat.middag 4 juli om 14.30u (kantoor was al dicht om 12.30u). Foto's rondom wagen gemaakt voor de zekerheid. Sleutel in brievenbus en wagen netjes afgemeld en volgetankt! Blijkt dat Bo-rent zegt dat er schade op zit toen zij op maandagochtend op hun kantoor kwamen en hebben dat geld ZONDER BEWIJS ingehouden van de borg!!!!! Geen foto en niet eens een knappe specificatie van de rekening: SCHANDALIG!!!! Contact wordt door bo-rent vermeden en afgedaan als 'je bent aansprakelijk tot aan maandagochtend'. Geen veilige parkeerplek bij hun kantoor en geen camera's. Wij hebben een KRAAKHELDERE foto van de spiegel aan de bestuurderskant met datum en tijdstip van inleveren waarop te zien is dat wij hem SCHADEVRIJ hebben ingelverd. WEES GEWAARSCHUWD: OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!!!!

Sterke punten
Nihil

Zwakke punten
Eerste klas oplichters !!! Huur hier niet !

Bezoek Bo-rent Reviews over Bo-rent

reacties

Ook ik ben opgelicht door Bo rent. Ik weet met 100 procent zekerheid dat ik geen schade heb gereden. Helaas was het bedrijf gesloten toen ik de auto inleverde. Bedrijf was twee dagen dicht door Pasen. Werd ik dinsdag, 54 uur nadat ik de auto had geleend ineens gebeld dat er bovenhoofdse schade gereden was: of ik even 1000 euro over wil maken.

Hoe is het bij jou afgelopen Zilder?

Heb t via tros radar gespeeld!! Is zelfs op tv geweest! Zo klaar met hun! Ze hebben alleen helemaal niets vergoed! Wel reputatie schade voor de rest van hun leven. Met anderhalf miljoen kijkers

Hi Jermain, ik wil je graag helpen om ons samen sterk te maken tegen bo-rent.
Ik heb toen nl best veel ondernomen en wil je adviseren. Ben nog steeds boos op hun!
Stuur me even een mail: [email protected]
Dan mail ik je mijn telefoon nummer.
Kan ik ook het filmpje van de uitzending van radar sturen over mijn Incident met bo-rent!
Heb veel gedacht aan wat jou is overkomen. Wij zijn voor 130 met hun het schip ingegaan. Jij voor 1000,00!!!!! Kan me voorstellen dat je woest op hun bent!

Hoor graag van je.

Groetjes Marijn

Hi, Ik zie dat jullie berichten al van een tijd geleden zijn, maar voor mij heel herkenbaar! Ik werd vorige week namelijk geconfronteerd met een schaderapport van 1.343 euro met daarbij het verzoek dit bedrag binnen vijf dagen te betalen.
Ik heb twee maanden geleden een bestelbus gehuurd bij Bo-rent en na sluitingstijd teruggebracht. De volgende ochtend werd ik gebeld met de mededeling dat ik schade (bovenhoofdse schade, dus niet verzekerd) zou hebben gereden en of ik uiterlijk de volgende dag voor 16.30u de eindafrekening wilde komen opmaken. Dit heb ik toen geweigerd, omdat ik zeker weet dat ik de schade niet heb gereden. Nu word ik echter toch geconfronteerd met een schaderapport van 1.343 euro en de mededeling dit binnen 5 dagen te voldoen.

Zouden jullie je ervaringen met mij kunnen delen en mij hierbij kunnen helpen?

Marijn, ik heb jou net een mail gestuurd hierover. Ik zag je e-mailadres staan namelijk.

Ik hoor het graag, alvast hartelijk dank.

Groet, Oda

Voor mij geldt precies hetzelfde verhaal! Ik heb een bus gehuurd, 's avonds netjes teruggezet en de volgende dag belden ze dat ik bovenhoofdse schade heb gereden. Nu houden ze mijn 1500 euro borg in en weigeren ze met camerabeelden te komen. Oftewel, daarop moet te zien zijn dat het niet mijn schuld is. Ontzettende oplichters zijn het!!!

Bezoek Bo-rent Reviews over Bo-rent

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Bo-rent
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden