Reviews van deze auteur

Niet huren bij Bo-rent!!!!!!

Review over Bo-rent

We hebben een bestelbus gehuurd bij Bo-rent. Het begon al met de reservering, we konden via internet een bestelbus reserveren, hebben daarop afspraken gemaakt en de morgen erna kregen we een mail dat de reservering was geannuleerd omdat ze die bus niet ter beschikking hadden. We hadden hem wel gewoon kunnen reserveren. Ze hadden wel een groter model, die was uiteraard!!!! wel duurder. We hadden echter geen keuze omdat we alles geregeld hadden nav de resevering. De bestelbus die we meekregen was een botsauto, behoorlijke schade rondom.
Overal staat dat de eerste 100km die je rijdt in het bedrag zit wat je betaald voor het huren van de bus, daarna 16 ct per km. We hebben een rit gemaakt van 225 km. We moesten de bus afgetankt!!! terug brengen en de tankbon overleggen. Dat hebben we gedaan!
Je betaald dus je verbruikte brandstof voor de hele rit zelf bij het tankstation en als je de bus dan inlevert, rekent Bo-rent weer 16 ct per km voor de 125 km die gereden zijn bovenop de eerste 100 km. Valse voorlichting of oplichting hoe je het noemen moet weten we niet, maar wij voelen ons behoorlijk bedonderd. Nooit meer Bo-rent!!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Van reservering tot afhandeling alles slecht.

reacties: