PaknBak is een populaire website voor het huren van opslagruimte. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opslag voor je verhuizing of permanente opslag voor je overtollige spullen, PaknBak biedt een gemakkelijke oplossing.

Op de website kun je eenvoudig de beschikbare opslagruimte bekijken in je omgeving en direct reserveren. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen van opslagunits, afhankelijk van je behoeften. Alle opslagunits zijn veilig en beveiligd, met cctv-camera's en elektronische toegangscontrole.

Bovendien biedt PaknBak een aantal handige extra's, zoals het huren van verhuisdozen en het gebruik van een verhuislift op de locatie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van je spullen naar de opslagunit.

De klantenservice van PaknBak is ook uitstekend. Ze staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag met het plannen van je verhuizing of het organiseren van je opslagruimte.

Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind aan PaknBak is de flexibiliteit. Je kunt op elk moment van de dag toegang krijgen tot je opslagunit, zodat je je spullen kunt in- of uitpakken wanneer het jou uitkomt.

In samenvatting biedt PaknBak een gemakkelijke, veilige en flexibele oplossing voor het huren van opslagruimte. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar extra ruimte voor hun spullen.


Paknbak.nl video


Paknbak.nl Reviews

  Aanhangers zijn belangrijker dan invaliden

  Er stond standaard een aanhangwagen geparkeerd op de gehandicaptenparkeerplaats op hun terrein in Goes
  Nadat daar iets van gezegd was, hebben ze het bord weggehaald dat aangaf dat het een gehandicaptenparkeerplaats is.
  Zo voorkwamen ze een hoge bekeuring.
  Het is duidelijk, het parkeren van hun aanhangwagen heeft een hogere prioriteit dan het toegankelijk maken van hun terrein voor invaliden.
  Eigen materiaal gaat voor gehandicapten, jullie mogen trots zijn.

  Sterke punten
  Ze zijn slim,weten hoe ze een bekeuring kunnen voorkomen. Het is eigen terrein, dus ze mogen het blijkbaar.

  Zwakke punten
  Geld en gewin in belangrijker dan mensen.
  Ben je invalide en wil je parkeren, tja ...

  paknbak gevaar op de weg

  De paknbak aanhangwagens zijn een gevaar op de weg. Er is aan de aanhangwagens niet alleen slecht onderhoud maar helemaal geen onderhoud. Als leek zie je al dat de elektra niet goed is als de binnendraden over een lengte van 20 centimeter kan zien. Verder branden 9 van de 10x een aantal lampen niet en de stopcontacten missen standaard de deksel. Geen wonder dat er vochtproblemen ontstaan.
  Gisteren spande bij ons wel de kroon: je knippert rechts en de aanhanger knippert links en omgekeerd. De verlichting verder werkte alleen maar aan de rechterkant. De remverlichting hebben we gelijk maar niet meer geprobeerd, bij aansluiten van de aanhanger brandde er ook gelijk een waarschuwingslampje in het dashboard. Ook de standaard aanwezige aansluitsnoeren werken vaak niet.
  Met de aanhangwagens van paknbak loop je gevaar je elektronica in de auto te beschadigen.

  Gelukkig was op nog geen 5 minuten rijden een boedelbak aanhangwagen verhuur, kost een paar euro meer maar de aanhangwagens van boedelbak sluit je aan en rijd je mee weg.

  Sterke punten
  niet aanwezig

  Zwakke punten
  geen onderhoud

  oplichters!

  in breda kreeg ik absoluut geen 7 euro korting voor het terugbrengen binnen 3 uur.
  excuus; de website is verouderd, u heeft een geremde aanhanger gehuurd en dan geld de korting niet, als u hem van tevoren telefonisch besteld, geld de korting ook niet.
  ik had een uitdraai van de website bij me, de man werd nog boos ook, ik moest maar ergens anders een aanhanger huren! DAT ZAL IK ZEKER DOEN!!!!!

  Sterke punten
  liegen en smoesjes verzinnen

  Zwakke punten
  eerlijk zijn en de korting geven

Bezoek Paknbak.nl

Schrijf een review