Reviews van deze auteur

Gore afzetters

Review over Ffbusjehuren.nl

Voor mijn vakantie ben ik op zoek gegaan naar een extra grote bus. Na een offerte te hebben aangevraagd voor de VIP-bus van ffbusjehuren.nl heb ik besloten deze te reserveren. Een paar dagen later bleek helaas dat deze bus niet meer beschikbaar was, echter was er nog wel de mogelijkheid om een andere, kleinere bus mee te nemen. Omdat ik expliciet op zoek was naar een grotere editie ben ik niet op dit aanbod ingegaan.

Drie maanden later, na de desbetreffende vakantie, krijg ik een brief in de post van een incasso-bureau dat er een factuur van €1250 open staat. Voor de duidelijkheid: er is al deze tijd geen contact geweest tussen mij en ffbusjehuren.nl. Om maar van de goedheid van deze mensen uit te gaan heb ik een mail gestuurd waarin ik heb uitgelegd dat het waarschijnlijk om een misverstand gaat, maar hier is verder geen reactie op gekomen.

Zorgen maken doe ik me verder niet, aangezien ik zwart-op-wit heb staan dat er geen overeenkomst is gesloten. Toch is het wel heel vervelend dat wanneer je terug komt van vakantie er ineens een incasso-bureau op je dak zit. Dat wens je niemand toe. Al me al gewoon een ontzettend gore en achterbakse actie van ffbusjehuren.nl, ik waarschuw dan ook iedereen bij deze om geen samenwerking met hen aan te gaan.

reacties: