Ffbusjehuren.nl - 6 Reviews

Last updated: 20 april 2018
Ffbusjehuren.nl Logo

50% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Ffbusjehuren.nl
  2. Ffbusjehuren.nl video
  3. Ffbusjehuren.nl Reviews
  4. Schrijf ook een review over Ffbusjehuren.nl

Ffbusjehuren.nl

ffbusjehuren.nl is een verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het huren van bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.

Ffbusjehuren.nl Details

Hits: 780

URL: http://www.ffbusjehuren.nl/aanhangwagens

CategorieŽn: Regionale Aanhangwagen Verhuurders

Reviews: 6

Ffbusjehuren.nl video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eAJzztUOYz4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ffbusjehuren.nl reviews (6):

Ffbusjehuren.nl - Gore afzetters

0

Review:
Voor mijn vakantie ben ik op zoek gegaan naar een extra grote bus. Na een offerte te hebben aangevraagd voor de VIP-bus van ffbusjehuren.nl heb ik besloten deze te reserveren. Een paar dagen later bleek helaas dat deze bus niet meer beschikbaar was, echter was er nog wel de mogelijkheid om een andere, kleinere bus mee te nemen. Omdat ik expliciet op zoek was naar een grotere editie ben ik niet op dit aanbod ingegaan.

Drie maanden later, na de desbetreffende vakantie, krijg ik een brief in de post van een incasso-bureau dat er een factuur van Ä1250 open staat. Voor de duidelijkheid: er is al deze tijd geen contact geweest tussen mij en ffbusjehuren.nl. Om maar van de goedheid van deze mensen uit te gaan heb ik een mail gestuurd waarin ik heb uitgelegd dat het waarschijnlijk om een misverstand gaat, maar hier is verder geen reactie op gekomen.

Zorgen maken doe ik me verder niet, aangezien ik zwart-op-wit heb staan dat er geen overeenkomst is gesloten. Toch is het wel heel vervelend dat wanneer je terug komt van vakantie er ineens een incasso-bureau op je dak zit. Dat wens je niemand toe. Al me al gewoon een ontzettend gore en achterbakse actie van ffbusjehuren.nl, ik waarschuw dan ook iedereen bij deze om geen samenwerking met hen aan te gaan.

Jan Lid beveelt Ffbusjehuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Ffbusjehuren.nl - Eens en nooit weer

0

Review:
Maandag een bestelauto gereserveerd voor het weekend, dinsdag een bevestiging gehad en zaterdag was de bestelauto niet aanwezig. Ipv daarvan werd ons een grotere aangeboden, die zou tussen 10 en 11 beschikbaar zijn. Dat was een garantie. Om 11 uur nog niet gebeld. Daarom zelf maar er achteraan gebeld, maar geen gehoor gekregen. Gelukkig hadden ze er bij Borent nog een staan. Dat was maar goed ook want we hebben helemaal niets meer van ffbusjehuren vernomen. Weet wel waar ik de volgende keer (niet) naar toe ga.

Zwakke punten:
Geen communicatie
Blijkbaar het risico dat je gereserveerde auto er niet staat

Bart beveelt Ffbusjehuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Ffbusjehuren.nl - Flexibel en goedkoop

0

Review:
Prima ervaring met ffbusjehuren.

Voor onze vereniging vaak gebruik gemaakt van een verhuisbusje om onze spullen te vervoeren. Flexibele mensen en prima prijs! Makkelijk dat je savonds gewoon de sleutel in een sleutelkluis kan gooien.

Sterke punten:
Flexibel
Goedkoopste van Zwolle
Kilometervrij
's avonds laat terug brengen

Frank-Jan beveelt Ffbusjehuren.nl aan bij vrienden/bekenden

Ffbusjehuren.nl - Top autoverhuur bedrijf in Zwolle

0

Review:
Top autoverhuur bedrijf in Zwolle. Voor onze muziekvereniging maken wij regelmatig gebruik van de personen en bestelbussen. Altijd keurig schoon en met volle tank aangeleverd. Daarnaast erg flexibel!

Sterke punten:
Goedkoop
Meedenkend
Flexibel

Jubal Zwol beveelt Ffbusjehuren.nl aan bij vrienden/bekenden

Ffbusjehuren.nl - Oplichters!

3

Review:
Bus is niet gecontroleerd op schade bij het wegrijden. Schade aan de bus bij terugkomst blijkt nu ineens voor mijn rekening, mijn 500 euro borg wil men niet teruggeven, terwijl wij geen enkele schade hebben gereden.

Bus is daarnaast niet schoon en de voorruit bevatte sterretjes die makkelijk uit hadden kunnen scheuren.

Mijn tip: GEEN voertuigen huren bij ffbusjehuren.nl

Men naait je namelijk waar je bij staat.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte service, onbehoorlijke afhandeling, moet zelf achter je borg aan die je vervolgens niet meer terug krijgt. Dikke onvoldoende voor ffbusjehuren.nl

Lars beveelt Ffbusjehuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Ffbusjehuren.nl - Wintersport

0

Review:
In de week van 6 januari zijn wij op wintersport geweest naar Zell am See te Oostenrijk. Wij hebben een super vakantie gehad! Het busje wat wij gehuurd hebben was ook goed. Lekker ruim en best zuinig. Wij hebben de bus midden in de nacht ingeleverd in Zwolle, dat was wel makkelijk want dan konden wij daarmee meteen door naar huis. Wij moesten 500,00 euro borg betalen, die hebben wij 2 dagen later weer terug gekregen.
Zell am See was ook erg mooi, hotel Bernhofer. Leuke en aardige mensen daar in het hotel, ze spraken ook een beetje Nederlands.

Sterke punten:
veel ruimte en kilometervrij

Zwakke punten:
vakantie is altijd te kort!

van der Lee beveelt Ffbusjehuren.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Ffbusjehuren.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Ffbusjehuren.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ffbusjehuren.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ffbusjehuren.nl