ffbusjehuren.nl is een verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het huren van bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.

Ffbusjehuren.nl video


Ffbusjehuren.nl Reviews

  Waardeloos

  Wij zouden een busje huren. Keurig een mail gehad op zaterdag dat onze keus er niet is maar wel een alternatief. Prima, wij geven akkoord. Staan we op de afgesproken dag en tijd bij de balie wordt er verteld dat we geen busje mee krijgen omdat ze gewassen worden. Wat wij ook zeiden, de afspraak wordt niet nagekomen en er wordt werkelijk geen enkele poging ondernomen om het op te lossen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkele vorm van klantenservice te bekennen,

  Gore afzetters

  Voor mijn vakantie ben ik op zoek gegaan naar een extra grote bus. Na een offerte te hebben aangevraagd voor de VIP-bus van ffbusjehuren.nl heb ik besloten deze te reserveren. Een paar dagen later bleek helaas dat deze bus niet meer beschikbaar was, echter was er nog wel de mogelijkheid om een andere, kleinere bus mee te nemen. Omdat ik expliciet op zoek was naar een grotere editie ben ik niet op dit aanbod ingegaan.

  Drie maanden later, na de desbetreffende vakantie, krijg ik een brief in de post van een incasso-bureau dat er een factuur van €1250 open staat. Voor de duidelijkheid: er is al deze tijd geen contact geweest tussen mij en ffbusjehuren.nl. Om maar van de goedheid van deze mensen uit te gaan heb ik een mail gestuurd waarin ik heb uitgelegd dat het waarschijnlijk om een misverstand gaat, maar hier is verder geen reactie op gekomen.

  Zorgen maken doe ik me verder niet, aangezien ik zwart-op-wit heb staan dat er geen overeenkomst is gesloten. Toch is het wel heel vervelend dat wanneer je terug komt van vakantie er ineens een incasso-bureau op je dak zit. Dat wens je niemand toe. Al me al gewoon een ontzettend gore en achterbakse actie van ffbusjehuren.nl, ik waarschuw dan ook iedereen bij deze om geen samenwerking met hen aan te gaan.

  Eens en nooit weer

  Maandag een bestelauto gereserveerd voor het weekend, dinsdag een bevestiging gehad en zaterdag was de bestelauto niet aanwezig. Ipv daarvan werd ons een grotere aangeboden, die zou tussen 10 en 11 beschikbaar zijn. Dat was een garantie. Om 11 uur nog niet gebeld. Daarom zelf maar er achteraan gebeld, maar geen gehoor gekregen. Gelukkig hadden ze er bij Borent nog een staan. Dat was maar goed ook want we hebben helemaal niets meer van ffbusjehuren vernomen. Weet wel waar ik de volgende keer (niet) naar toe ga.

  Zwakke punten
  Geen communicatie
  Blijkbaar het risico dat je gereserveerde auto er niet staat

  Flexibel en goedkoop

  Prima ervaring met ffbusjehuren.

  Voor onze vereniging vaak gebruik gemaakt van een verhuisbusje om onze spullen te vervoeren. Flexibele mensen en prima prijs! Makkelijk dat je savonds gewoon de sleutel in een sleutelkluis kan gooien.

  Sterke punten
  Flexibel
  Goedkoopste van Zwolle
  Kilometervrij
  's avonds laat terug brengen

  Top autoverhuur bedrijf in Zwolle

  Top autoverhuur bedrijf in Zwolle. Voor onze muziekvereniging maken wij regelmatig gebruik van de personen en bestelbussen. Altijd keurig schoon en met volle tank aangeleverd. Daarnaast erg flexibel!

  Sterke punten
  Goedkoop
  Meedenkend
  Flexibel

  Oplichters!

  Bus is niet gecontroleerd op schade bij het wegrijden. Schade aan de bus bij terugkomst blijkt nu ineens voor mijn rekening, mijn 500 euro borg wil men niet teruggeven, terwijl wij geen enkele schade hebben gereden.

  Bus is daarnaast niet schoon en de voorruit bevatte sterretjes die makkelijk uit hadden kunnen scheuren.

  Mijn tip: GEEN voertuigen huren bij ffbusjehuren.nl

  Men naait je namelijk waar je bij staat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service, onbehoorlijke afhandeling, moet zelf achter je borg aan die je vervolgens niet meer terug krijgt. Dikke onvoldoende voor ffbusjehuren.nl

  Wintersport

  In de week van 6 januari zijn wij op wintersport geweest naar Zell am See te Oostenrijk. Wij hebben een super vakantie gehad! Het busje wat wij gehuurd hebben was ook goed. Lekker ruim en best zuinig. Wij hebben de bus midden in de nacht ingeleverd in Zwolle, dat was wel makkelijk want dan konden wij daarmee meteen door naar huis. Wij moesten 500,00 euro borg betalen, die hebben wij 2 dagen later weer terug gekregen.
  Zell am See was ook erg mooi, hotel Bernhofer. Leuke en aardige mensen daar in het hotel, ze spraken ook een beetje Nederlands.

  Sterke punten
  veel ruimte en kilometervrij

  Zwakke punten
  vakantie is altijd te kort!

Bezoek Ffbusjehuren.nl

Schrijf een review