ffbusjehuren.nl is een verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het huren van bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.

Ffbusjehuren.nl video


Ffbusjehuren.nl Reviews

  Flexibel en goedkoop

  Prima ervaring met ffbusjehuren.

  Voor onze vereniging vaak gebruik gemaakt van een verhuisbusje om onze spullen te vervoeren. Flexibele mensen en prima prijs! Makkelijk dat je savonds gewoon de sleutel in een sleutelkluis kan gooien.

  Sterke punten
  Flexibel
  Goedkoopste van Zwolle
  Kilometervrij
  's avonds laat terug brengen

  Top autoverhuur bedrijf in Zwolle

  Top autoverhuur bedrijf in Zwolle. Voor onze muziekvereniging maken wij regelmatig gebruik van de personen en bestelbussen. Altijd keurig schoon en met volle tank aangeleverd. Daarnaast erg flexibel!

  Sterke punten
  Goedkoop
  Meedenkend
  Flexibel

  Wintersport

  In de week van 6 januari zijn wij op wintersport geweest naar Zell am See te Oostenrijk. Wij hebben een super vakantie gehad! Het busje wat wij gehuurd hebben was ook goed. Lekker ruim en best zuinig. Wij hebben de bus midden in de nacht ingeleverd in Zwolle, dat was wel makkelijk want dan konden wij daarmee meteen door naar huis. Wij moesten 500,00 euro borg betalen, die hebben wij 2 dagen later weer terug gekregen.
  Zell am See was ook erg mooi, hotel Bernhofer. Leuke en aardige mensen daar in het hotel, ze spraken ook een beetje Nederlands.

  Sterke punten
  veel ruimte en kilometervrij

  Zwakke punten
  vakantie is altijd te kort!

Bezoek Ffbusjehuren.nl

Schrijf je eigen review