Ffbusjehuren.nl - 6 Reviews

Last updated: 20 april 2018
Ffbusjehuren.nl Logo

50% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Ffbusjehuren.nl
  2. Ffbusjehuren.nl video
  3. Ffbusjehuren.nl Reviews
  4. Schrijf ook een review over Ffbusjehuren.nl

Ffbusjehuren.nl

ffbusjehuren.nl is een verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het huren van bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.

Ffbusjehuren.nl Details

Hits: 775

URL: http://www.ffbusjehuren.nl/aanhangwagens

CategorieŽn: Regionale Aanhangwagen Verhuurders

Reviews: 6

Ffbusjehuren.nl video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eAJzztUOYz4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ffbusjehuren.nl reviews (6):

Ffbusjehuren.nl - Gore afzetters

0

Review:
Voor mijn vakantie ben ik op zoek gegaan naar een extra grote bus. Na een offerte te hebben aangevraagd voor de VIP-bus van ffbusjehuren.nl heb ik besloten deze te reserveren. Een paar dagen later bleek helaas dat deze bus niet meer beschikbaar was, echter was er nog wel de mogelijkheid om een andere, kleinere bus mee te nemen. Omdat ik expliciet op zoek was naar een grotere editie ben ik niet op dit aanbod ingegaan.

Drie maanden later, na de desbetreffende vakantie, krijg ik een brief in de post van een incasso-bureau dat er een factuur van Ä1250 open staat. Voor de duidelijkheid: er is al deze tijd geen contact geweest tussen mij en ffbusjehuren.nl. Om maar van de goedheid van deze mensen uit te gaan heb ik een mail gestuurd waarin ik heb uitgelegd dat het waarschijnlijk om een misverstand gaat, maar hier is verder geen reactie op gekomen.

Zorgen maken doe ik me verder niet, aangezien ik zwart-op-wit heb staan dat er geen overeenkomst is gesloten. Toch is het wel heel vervelend dat wanneer je terug komt van vakantie er ineens een incasso-bureau op je dak zit. Dat wens je niemand toe. Al me al gewoon een ontzettend gore en achterbakse actie van ffbusjehuren.nl, ik waarschuw dan ook iedereen bij deze om geen samenwerking met hen aan te gaan.

Jan Lid beveelt Ffbusjehuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Ffbusjehuren.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Ffbusjehuren.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ffbusjehuren.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ffbusjehuren.nl